2013-11-17 23:57:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Bízzon a jobb jövőben!

Napi horoszkóp november 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma biztosan számíthat arra, hogy viszonozzák az érzelmeit. A gyengédsége célt ér, épp ezért a gyengeségében rejlik az igazi ereje. A varázserejű szavak, mint „köszönöm”, „szeretlek”, „szívesen” most is a segítségére lesznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Anyagi helyzete miatt aggodalmaskodik ma, némiképp joggal. Az aggodalom önmagában még nem szül jó ötleteket is, sőt, valószínűleg akkor lesz képes a megoldásra, ha a rágódásból némileg enged. Bízzon a jobb jövőben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem kellene mindenki orrára kötnie azt, ami nem tartozik rájuk. Ha egy kapcsolat sok hátránnyal jár, mert mások érdekeit, érzelmeit sérti, akkor jobb, ha nem teregeti ki. Persze, ha ilyenformán képtelen a folytatásra, az más kérdés.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne siessen úgy a véleménynyilvánítással. Először hagyja, hogy mindenki kifejezze az elképzeléseit, véleményét. Csak azután mérlegeljen, és szűrje le a konzekvenciákat. Akkor tud jó döntést hozni, ha a mások nézőpontját is megvizsgálja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehéz lesz ma minden szabályt és törvényt betartania. Lehet, hogy egy apróbb csalafintaságra kényszeríti önt a sorsa. Nem kell azonban feltétlenül belefutnia e helyzetbe, de ehhez persze bátorság és odafigyelés szükségeltetik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne keseredjen el, ha nem minden úgy történik ma, ahogy azt eltervezte, elvárta volna. Az sem baj, ha nem mindenki úgy táncol, ahogy ön fütyül. De azt nyugodtan kikérheti magának, ha csúnyán beszélnek önnel. Ennél többet érdemel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy kellemetlen ügybe csöppenhet, ahol ráadásul megint önnek kell a döntőbíró, avagy közvetítő szerepét játszania. Jól teszi, ha részrehajlás helyett megpróbálja közelíteni egymáshoz az ellenfelek nézeteit. Lehetséges közös út!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön féltékeny típus, és ez még akkor is igaz, ha az elveiben nem úgy gondolkodik. Ha olyan helyzetbe kerül, akkor szembesülnie kell a fájdalommal, avagy a birtoklási vággyal. A kettő, bár nem ugyanaz, mégis összefügg valahogy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Rengeteg ügyintéznivalót halogatott el eddig, de a mai nap nagyon jó arra, hogy most mindennek a végére járjon. Ma a hivatalnokok is valahogy kipihentebbek, kedvesebbek. Gyors, és segítőkész ügyintézésre számíthat. Kezdje korán!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy bizonyos személy ma kifejezetten idegesítően hathat önre. Ám mégsem kerülheti el, hogy vele töltse az idejét, talán még együtt is kell dolgoznia vele. Idővel összecsiszolódhatnak, a végén még élvezni is fogja a társaságát.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem halogathat tovább egy nagy beszélgetést. A partnerének is rengeteg lenne a mondanivalója, meg kell végre hallgatnia őt. Vegye végre figyelembe az ő szempontjait is, és ne érezze sértésnek, ha határokat akar szabni önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Akaratán kívül megsérthet ma valakit. Ha az illető ezt felrója önnek, legyen ereje bocsánatot kérni. Ezzel egy csöppet sem veszít a méltóságából, sőt. Az az emberségének a jele, ha belátónak és megértőnek tud mutatkozni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

horoszkop

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: